Värdskapsdag 18 juni

Värdskap är viktigt, det vet vi. Därför bjuder vi in hela Halmstads besöksnäring till en dag med fokus på värdskap och sommarprepp - helt kostnadsfritt!

Datum: 18 juni 2024
Plats:
Halmstad Plaza

Värdskap i fokus

Förmiddagens tema är värdskap och bemötande där vi bland annat gästas av Kristoffer Schjött-Quist, en av Sveriges mest efterfrågade föreläsare inom gästservice och försäljning. Med små förändringar i våra vanor kan vi få nöjdare gäster, öka försäljningen och samtidigt få ett roligare jobb. Kristoffer kommer bjuda på en inspirerande föreläsning – oavsett om du är rutinerad ledare eller helt ny i branschen.

Program förmiddag 08.00–12.00, Halmstad Plaza
- Gästrelationer i världsklass med Kristoffer Schjött-Quist
- Workshop: hur skapar vi hela Halmstads värdskap?
- Panelsamtal med gäster från besöksnäringen

Halmstad­­kunskap

På eftermiddagen blir det ett pass fullproppat med Halmstadkunskap, tips och nyheter för dig som till exempel jobbar i reception på hotell eller camping. Begränsat antal platser, först till kvarn.

Program eftermiddag 12.30–16.00, samling Brunchbaren/Hallands Konstmuseum
- Enklare gemensam lunch
- Halmstadkunskap, tips och nyheter som ger mervärde för gästen
- Vandring på stan med spännande besök

Anmäl dig nu!

Ta med dig och dina medarbetare och kicka igång sommaren med oss. Du kan anmäla dig till enbart förmiddagens pass om värdskap eller till hela dagen.

Sista anmälningsdag har passerat, är du intresserad av att delta skicka ett mail till destinationsutveckling@halmstad.se.