Turista Hemma

Denna sida är för dig som har besöksnäringsföretag och vill delta i Turista Hemma. Här kommer du kunna hitta allt du behöver veta kring projektet. Intresseanmäl dig till kommande Turista Hemma, så hör av oss när det är dags att anmäla sig.

Logga för Turista Hemma

Intresseanmälan

Fyll i din intresseanmälan. Vi hör av oss när datum för nästa Turista Hemma är beslutat.


Kontaktperson
Kontaktperson
Lagring av personuppgifter * (obligatorisk)
Lagring av personuppgifter

Om Turista Hemma

Turista Hemma är ett projekt som arrangeras av Halmstad Tourist Center, som är en del av Destination Halmstad. Målsättningen är att få fler Halmstadambassadörer som hjälper oss att sprida och inspirera andra att upptäcka omgivningen. Vi hoppas att alla som bor i och runt Halmstad ska lära känna sin stad bättre och bli mer medvetna och stolta över det som finns att se, göra och uppleva här.

Turista Hemma hade nypremiär våren 2012 och arrangerades fram till 2018 en gång om året. Från våren 2021 kommer Turista Hemma att arrangeras två gånger om året. En gång på våren och en gång på hösten. Under sommaren 2020 arrangerades även en ny Coronaanpassad version av Turista Hemma.

Frågor

Har du som besöksnäringsföretag frågor om Turista Hemma är du välkommen att kotakta Halmstad Tourist Center på turistahemma@halmstad.se.

Turista Hemma – för dig som besökare

Är du intresserad av att besöka Turista hemma? Titta in på vår besökssida destinationhalmstad.se/turistahemma.öppnas i nytt fönster