Publicerad 10 juni 2024

Halmstads Teater ska upphandla catering

Inför en kommande upphandling som snart går ut bjuder Halmstads Teater in cateringaktörer till en informationsträff den 18 juni. Det nuvarande avtalet löper ut och den 1 januari 2025 ska den aktör som blir aktuell i upphandlingen påbörja sitt uppdrag.

Under informationsträffen kommer vi att i helhet gå igenom våra behov, förväntningar och förklara hur vi arbetar som beställare och hur en beställningsprocess går till. Vi kommer att visa hur våra lokaler samt hur våra resurser ser ut, för att underlätta det framtida arbetet.

Det här är en stor cateringupphandling för ramavtal som Halmstads kommun ansvarar för. Vi på Halmstads Teater Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. är huvudavropare och för att underlätta för intresserade aktörer bjuder vi in till denna informationsträff så att de ska få en bild av vad detta kan innebära för företaget och dess verksamhet.

Välkommen att anmäla dig till träffen

Halmstads Teater ska upphandla catering. Inför vår stora cateringupphandling för ramavtal som Halmstads kommun ansvarar för där Halmstads Teater är huvudavropare, vill vi bjuda in dig som intressent till en informationsträff den 18 juni kl 15.00-16.00. Vi ses på Halmstads Teater, Kungsgatan 25B. Lokal: Esaias Thorén.

OSA. Senast 15 juni till eva.nilsson2@halmstad.se.

Det är ett ypperligt tillfälle för dig att få veta mer om vad en upphandling hos oss skulle innebära för dig och din verksamhet. Varmt välkommen!

Halmstads Teater – en smakfull mötesplats

Halmstads Teater erbjuder föreställningar, men också lokaler för möten, mässor och mera. Det är en omfattande verksamhet där det under ett år är närmare 60 000 människor som befinner sig på teatern av olika anledningar. Att kunna erbjuda gästerna god mat och dryck är en viktig service. När renoveringen av Halmstads Teater är klar i höst kommer cirka 500 sittande gäster kunna äta och dricka gott i övre foajén. Det är en viktig pusselbit för hotell- och besöksnäringen i city för att attrahera fler möten till Halmstad.

Kontakt

Henrik Drakenberg

Chef Halmstads Teater, Destination Halmstad
Telefon: 072-083 88 28
E-post: henrik.drakenberg@halmstad.se