Hotell

I Halmstad finns hotell där du kan känna den salta brisen från havet. Eller så kan du bo mitt i stadsmyllret och ha nära till shopping, restauranger och nattliv. För den som vill vara nära naturen finns också flera mysiga hotell. Dessutom kan golfspelaren hitta boende nästan på green.

Citynära

Söker du hotell mitt i city ska du kolla in Scandic Hallandialänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster som har utsikt över både Nissan och Stora torg. Lika centralt, längs en av Halmstads gågator, hittar du det anrika First Hotel Mårtensonlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster (stängt för renovering, öppnar åter i början av 2021). På andra sidan den gamla stadsmuren, intill vackra Norre Katts park ligger Clarion Collection Hotel Norre Parklänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Fortfarande mycket centralt, men ändå i utkanten av citykärnan finns trevliga Hotel Amadeuslänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

På andra sidan Nissan, mellan city och Halmstad C / Resecentrum finns tre hotell. Mitt emot stationshuset ligger Best Western plus Grand hotellänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. För den som söker en kombination av citys puls och avslappnande spa rekommenderar vi Hotel Continental Relax och spalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Söker du ett allternativ för den något lägre budgeten brukar STF hotell & Vandrarhem kaptenshamnlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster och Hotel Natti Nattilänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster vara ett bra val.

Beläget på shoppingcentert Hallarna, strax intill E6:an, är Good Morning Halmstadlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Ett bra val för dig som är på genomresa eller extra shoppingsugen. Samtidigt är det inte långt in till centrum för att ta del av citys utbud.

Golfnära

Är du golfintresserad? Vad sägs om att vakna upp med utsikt över golfbanan? Både på Hotel Golfarenanlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster och Hotel Ringenäslänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster vaknar du upp med golfbanan som närmsta granne. Samtidigt har du inte långt till ytterliggare sju golfbanor. Välkommen till Golfhuvudstaden Halmstad.

Boka hotell i Halmstad

Du kan boka dit boende direkt på anläggningens webbplats. Vill du jämföra priser? Gör en Google-sökning på 'hotell Halmstad'länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Då får du med priser från flera olika bokningstjänster i sökresultatet. Du kan själv anpassa ankomst och avresedatum.

Hotell i Halmstad

Listan nedan hämtas från Google My Business.

Hotel Continental Relax & Spa

286 omdömen

Best Western Plus Grand Hotel

742 omdömen

Hotel Tylösand

1945 omdömen

Clarion Collection Hotel Norre Park

324 omdömen

Good Morning+ Halmstad

404 omdömen

Scandic Hallandia

895 omdömen

Hotel Insense

77 omdömen

Hotel Amadeus

327 omdömen

Halmstad Hotel Apartments

46 omdömen

Hotell Natti Natti

47 omdömen

Mer boende

Mer av Halmstad